Fons especials

American Space Barcelona

L’American Space Barcelona és un projecte de col·laboració entre el Consolat General del Estats Units, Biblioteques de Barcelona i el Districte de Sant Andreu. Aquest servei, que forma part d’una xarxa global de més de set-cents cinquanta centres situats arreu del món, té com a objectiu principal l’intercanvi cultural entre Barcelona i els Estats Units mitjançant la promoció del diàleg, la interacció i la innovació.

L’American Space Barcelona és un espai de col·laboració i exploració on la tecnologia té un paper fonamental, on es promou l’aprenentatge informal i s'incentiva el creixement professional a través de diverses activitats i mitjançant la utilització de tecnologies capdavanteres.

És un servei que va dirigit especialment a estudiants de secundària i universitaris, però també a tot ciutadà interessat en aquests camps temàtics.

Està situat al vestíbul de la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra. Disposarà d’un equipament capdavanter per poder desenvolupar el programa tecnològic, que inclou material informàtic Apple (iPads, iMacs...), portàtils, impressora 3D, Lego Mindstorm, entre altres.

S’ofereix una programació que cobreix cinc grans àrees:

  • La promoció dels STEAM, estudis en ciències, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques entre els joves i l’emprenedoria.
  • L’assessorament acadèmic per anar a estudiar un curs de grau, postgrau o anglès als EUA mitjançant el servei EducationUSA.
  • L’intercanvi cultural entre Barcelona i els EUA.
  • L'organització de programes relacionats amb exbecaris de programes del Departament d’Estat (becaris Fulbright, International Leadership Visitor Program, etcètera.

Consulta les activitats de l’American Space Barcelona.

Segueix i comenta aquestes activitats amb #AmericanSpaceBCN.

Temes:
Etiquetes: