Fons especials

Poesia

El Districte d'Horta-Guinardó és el districte literari de Barcelona. Totes les seves biblioteques tenen un fons especialitzat en una branca de la literatura, i en el cas de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda es va apostar, des de la seva inauguració en 1999, per la Poesia. Aquesta elecció ha vingut donada, a més, pel fet que al nostre districte té la seu l'Aula de Poesia de Barcelona, amb la qual desenvolupem una intensa tasca col·laborativa en diferents activitats i iniciatives en favor de la difusió de l'art poètica, i en especial el cicle De Pensament, Paraula i Obra que es ve celebrant des de l'any 2002.

D'ençà la nostra inauguració treballem per posar al vostre abast un fons especialitzat en poesia de qualitat i divers. Tot i prestar una especial atenció a les obres en llengua catalana i castellana, podreu trobar poesia de tots els estils i de totes les literatures, de la xinesa a la nord-americana, de l'escandinava a l'Àfrica equatorial, de Rússia a Terra del Foc. Aquí podreu trobar poemaris, estudis literaris i obres de referència, així com revistes especialitzades i tot tipus d'obres relacionades amb la poesia.

D'altra banda, podeu consultar el nostre Versòdrom. Un aparador de poesia per als usuaris i usuàries de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda amb l'objectiu de promoure el gust per la poesia apropant-vos autors, temes i versos triats d'entre les obres que podeu trobar a les nostres prestatgeries. 

Temes: Literatura
Etiquetes: poesia, versos
Mitjana (0 Vots)