Fons especials

Poesia

El fons especialitzat de poesia de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda posa al vostre abast més de set mil poemaris, estudis, biografies, revistes especialitzades, audiollibres i enregistraments de poesia musicada. El fons pretén oferir una selecció diversa i representativa de la poesia d’arreu del món. Sense renunciar als clàssics, posem l'accent en la poesia contemporània, i molt especialment en l’obra de poetes relacionats amb la ciutat de Barcelona.


La biblioteca organitza des del 2014 el cicle poètic "Entre Versos a Horta-Guinardó”, un lloc de trobada dels lectors de poesia amb autors, crítics, i artistes d’altres disciplines en diàleg amb la poesia. Des de l’any 2002,  la biblioteca també forma part de la programació oficial del festival “Barcelona Poesia” i n’elabora la guia de lectura.


Podeu trobar les nostres guies temàtiques i de novetats a la web i també al Versòdrom, l’aparador de poesia de la biblioteca. Seguiu les novetats del fons i la programació d’activitats a les xarxes socials, als nostres comptes de Twitter i Facebook
 

Temes: Literatura
Etiquetes: poesia, versos