Fons especials

Fons especial Sant Gervasi

La col·lecció local de la Biblioteca Sant Gervasi - Joan Maragall aplega tots els documents que fan referència al districte de Sarrià - Sant Gervasi.

La biblioteca intenta posar a l'abast tota la informació sobre el districte, ja sigui de caràcter històric o actual, així com informació sobre personatges notables vinculats al districte, fent un èmfasi especial en els seus escriptors. En aquest sentit, inclou obres dels autors membres de la Xarxa de Patrimoni Literari de Sarrià - Sant Gervasi.


La biblioteca recull documents de Joan Maragall i sobre Joan Maragall intenta adquirir totes les publicacions en relació amb l'autor que han sortit, i encara surten, al mercat.

La col·lecció local és una col·lecció viva, que creix a mesura que la biblioteca obté documents d'interès. Per aquest motiu, demanem la col·laboració d'entitats i particulars per augmentar el fons local. Si disposeu d'algun document relacionat amb artistes i escriptors locals, o de temes relacionats amb el districte i el voleu donar a conèixer, no dubteu a portar-lo a la biblioteca, que l'incorporarà a la seva col·lecció.

Arxiu del Districte Sarrià - Sant Gervasi

Districte Sarrià - Sant Gervasi

Coneix Sarrià - Sant Gervasi

Temes:
Etiquetes:
Mitjana (0 Vots)