Activitats

Territori mutant. Beca CJ Connecta't al Còmic 2022

Còmic. Exposició de les tires còmiques de l'obra guanyadora i les finalistes de la Beca CJ Connecta’t al Còmic 2022. Del 7 de maig al 30 de juny. Àrea de còmic-1a planta

 

Aquesta exposició recull les tires còmiques presentades per la persona guanyadora i les persones finalistes de la Beca CJ de Còmic 2022.

L’objecte de la Beca Carnet Jove Connecta’t al Còmic és fomentar i promoure l’accés al món professional de les persones joves dibuixants i guionistes de vinyetes.

Jaume David Bernabeu Volpini Beneficiari Fake news
Àlex Àlvarez Aranda Finalista Tecnologia arrugada
Arnau López Mazorriaga Finalista Genis a través del temps
Sara Aguilar Perea Finalista Les estrafolàries aventures de Lucy Fernanda
Anabel Collado López Finalista 1,2,3 Butifarra de pagès!

Jaume David Bernabeu Volpini va ser el beneficiari en aquest cas amb la seva tira Fake News, la casa de les mentides, on l’objectiu és representar la manipulació mediàtica, la hipocresia, les dobles morals, els llops disfressats d’ovella i tantes altres mentides que donen una forma esgarrifosa a la nostra societat.

En Jaume David Bernabeu, de Valls, farà una estada de pràctiques a Ediciones El Jueves on publicarà 28 tires còmiques repartides en onze tires a la revista en paper i onze més al web de la mateixa publicació.

Del 7 de maig al 30 de juny
Territori Mutant. Àrea de Còmic (primera planta)

 

Exposicions i Territori Mutant A fi i efecte de dinamitzar i difondre el fons de còmic, la biblioteca organitza diverses activitats, com ara clubs de lectura, presentacions de llibres, exposicions , tallers, etc. Aquestes activitats estan destinades tant al públic adult com a l’infantil i juvenil.

Data
07/05/2023 - 30/06/2023
Periodicitat: Diàriament
Hora
10 h
Tipus de públic
Adults
Lloc
Tipus d'activitat
Exposició
Mitjana (0 Vots)