Cinema en sèrie: The Walking Dead

Atenció conté espoilers!

The walking dead Theme Song by The Walking Dead on Grooveshark

La sèrie de The Walking Dead, està basada en el còmic homònim de Robert Kirkman, que actualment el publica l'editorial Image Comics. El capítol pilot, de 60 minuts de durada, fou estrenat per la cadena AMC el 31 d'octubre del 2010, i va tenir molt bona acollida per la crítica i el públic. La primera temporada va arrancar amb més de 5,3 milions d'espectadors, i va anar sumant adeptes amb l'estrena de cada temporada.

La sèrie ha estat nominada a diversos premis, com els Globus d'Or i els Emmy l'any 2010, o als Premis Satellite (donats per l'International Press Academy) l'any 2013.

The Walking Dead ens explica la història de les seqüeles d'un apocalipsis zombi, tot seguint un petit grup de supervivents que viatgen a través dels Estats Units d'Amèrica, buscant una nova llar, lluny de les hordes de zombis.

Després de patir un accident i estar en coma durant un temps indeterminat, l'oficial de policia Rick Grimes (Andrew Lincoln) es desperta en un hospital abandonat i s'adona que el món que coneixia ja no existeix: el caos s'ha apoderat de la ciutat degut a que, inexplicablement, els morts caminants dominen els carrers.

A les afores d'Atlanta, un petit campament lluita per sobreviure mentre els morts-vivents els sotgen a cada moment. En aquest grup s'hi troben la dona de Rick Grimes, Lori (Sarah Wayne Callies), i llur fill Carl (Chandler Riggs), i està guiat per Shane Walsh (Jon Bernthal),  el millor amic de Rick Grimes, al que ha donat per mort. Quan aquest últim apareix, el lideratge passarà a mans de l'oficial de policia, qui haurà de protegir i guiar a la seva família i a tot el grup, cap a un lloc segur. La desesperació per a sobreviure els portarà a fer coses que, en la seva vida anterior a la plaga zombi, no haguessin pogut imaginar mai.

La història evoluciona durant 4 temporades, fins a l'emissió de l'últim capítol el febrer del 2014, on ens van deixar el grup de supervivents, encapçalats per Rick Grimes, tancats en un vagó de l'estació Terminus, i amb històries paral·leles penjades, com la indeterminació de saber si el grup de Carol, Tyresse i la bebè Judith, han arribat a Terminus, o saber què ha sigut de la segrestada Beth. Així hem d'esperar fins l'octubre del 2014, per veure la 5a temporada i poder saber com evoluciona la història.

Mentrestant, però, la xarxa bull amb especulacions, spoilers, fotografies dels llocs de rodatge, interpretacions  de les declaracions de guionistes, actors, i productors. Així doncs (segueix spoiler), sembla que en el primer teaser publicat per la cadena AMC, es pot veure a Carol, Tyresse i la bebè Judith amagar-se d'una gran horda de zombis. Amb la qual cosa, ja sabem que no han arribat a Terminus.

També se sap del segur que s'ha contractat a l'actor Seth Gilliam, per interpretar (sembla) al personatge del còmic Pare Gabriel. En fotografies fetes del rodatge, se l'ha pogut veure vestit de religiós. L'enigmàtic personatge, als còmics, aconsegueix sobreviure a l'apocalipsis zombi sense haver d'utilitzar cap arma. Tot i això, sembla que amaga un gran secret.


 

The Walking Dead a les Biblioteques 

 


The Walking dead. Primera temporada completa 

The Walking dead. Segunda temporada completa 

The Walking dead. Tercera temporada completa 

The Walking dead. Cuarta temporada completa 

 

 

     

Bibliografia destacada:

 


The Walking dead chronicles: la guía oficial

The Walking dead : apocalipsis zombie ya

The Walking Dead : el libro

Caminando entre los muertos
       

 

Torna al prestatge  ►
Continguts anteriors  ►