L'art de la quotidianitat. De la llavor al plat

  • Biblioteques participants: Biblioteca Can Pedrals (Granollers), Biblioteca Roca Umbert (Granollers)
  • En col·laboració amb: Fundació Pere Tarrés

El projecte es construeix sobre tres pilars fonamentals: el quotidià, la ciència i la cuina. Dins el marc conceptual del Bibliolab i el projecte #ARTISTEM (experiències artístiques que acosten a la ciutadania a la innovació, la creació i l'experimentació), "La cuina: ciència quotidiana" vol aconseguir que la població de Granollers prengui consciència de la presència de la ciència en una acció tan quotidiana com és la de cuinar. 

La cuina, alhora, també es presenta com un llenguatge expressiu artístic amb el qual les persones participants en formaran part com a creadores i no només com a meres consumidores. 

Amb aquest projecte es busca, a més, promoure l'alimentació sana, sostenible i de proximitat i fomentar les vocacions científic-tecnològiques. Així doncs, la biblioteca Can Pedrals es converteix en un espai d'oci artístic-cultural orientat a la millora de la qualitat de vida de les persone, creant sinèrgies i col·laboracions amb agents de l'entorn que estiguin relacionats amb la ciència aplicada a la cuina, la gastronomia i els productes de la terra.