Petit Prestatge

Deixem que els més menuts s'apropin a la cultura d'una forma amena i divertida. Un món de pallassos, mims, mags, titelles i molts personatges més que els deixaran amb la boca oberta.

 

Vés al prestatge d'Arts escèniques  ►
 

Anem al teatre

Programació teatral per als més petits organitzada per la Diputació de Barcelona. Professionals de prestigi i obres adequades a cada nivell educatiu.

APCC . Agenda 

Espectacles, formació, festivals, actualitat. Agenda d'activitats de l'Associació de Professionals del Circ de Catalunya. (APCC)

Atrápalo. Espectáculos para niños

Trobareu ofertes d'entrades d'espectacles infantils a la província de Barcelona.

Barcelona colours. Espectáculos

Categoria d'espectacles familiars de Barcelona Colours. Ofereixen ressenya dels espectacles, propostes de sortides, sorteig d'entrades.

Gencat. Activitats per a infants i joves 

Teatre, jocs, contacontes, concerts. Cercador d'activitats culturals per a infants i joves de la Generalitat de Catalunya.

Mercat de les Flors. Famílies 

Dansa, teatre, agenda cultural. Espai del portal del Mercat de les Flors de Barcelona dedicat als espectacles per a tots els públics.

Petit Explorador

Portal que ofereix informació sobre sortides amb nens i nenes. Aquesta secció permet fer cerques d'entrades per a espectacles familiars.

El petit Liceu

Òpera, dansa i música clàssica, sessions escolars i familiars. Agenda d'espectacles programats al Gran Teatre del Liceu de Barcelona per als més menuts.

Rialles

Espectacles familiars, teatre escolar, agenda d'activitats. Rialles és una entitat sense ànim de lucre que promou i organitza espectacles dirigits al públic familiar. Hi trobem un directori de companyies a Catalunya.

Sortir amb nens. Espectacles per a nens

Secció d'espectacles infantils de la web Sortir amb nens. Fan una selecció d'espectacles infantils i familiars segons la temàtica i l'edat.

Teatre Barcelona infantil

A la secció infantil de Teatro Barcelona trobareu les propostes d'arts escèniques per a tota la família. Podreu comprar les entrades directament.

Time Out. Cartellera de teatre infantil 

Secció teatral infantil de la cartellera Time Out que es poden veure a la ciutat de Barcelona. Permet veure comentaris dels espectadors.

Viu el teatre

Espectacles del programa Viu el teatre del qual formen part el Teatre Poliorama i el Teatre CCCB de Barcelona. Adreçat a famílies i escoles amb infants entre 0 i 12 anys.

La Xarxa

Formada per grups locals que es constitueixen a cada localitat per a programar una temporada regular d'arts escèniques destinada als nens i nenes.

ACTE (Associació Catalana de Teatre Educatiu)

Associació que treballa per la promoció del teatre amb finalitats educatives.

¡Arriba el Telón! 

Recurs interactiu a Edu365.cat adreçat a nens de primària. Es presenta el lèxic relacionat amb el teatre i activitats per practicar-lo.

Asociación de Teatro para la Infancia y la Juventud 

Associació cultural, amb l'objectiu de promoure el desenvolupament del teatre per als nens i el joves. Actualitat i recursos d'interès per als professionals del sector.

Jovespectacle

Portal dels espectacles per infants i joves a Catalunya. Inclou notícies, cartellera i portal d'espectacles educatius.

Ópera en la escuela

Blog de recursos educatius per treballar l'òpera a l'aula. Dirigida a especialistes en educació musical i mestres en general. Es donen a conèixer experiències, tallers, pàgines web, recursos TIC.

Proto-diccionari català del circ

Blog que presenta un curiós diccionari en català de termes relacionats amb el món del circ.

Putxinel·li

Titelles, espectacles i festivals, formació i actualitat. Putxinel·li és un espai de trobada sobre teatre de titelles, ombres i marionetes. Orientat a tot aquell que s'interessa per l'art dels titelles des de qualsevol perspectiva. Especial èmfasi en la formació.

El teatre

Textos teatrals, jocs, formació, espais escènics, agenda. Portal web educatiu dedicat a l'espectacle, adreçat al públic infantil. Creat pel Servei Educatiu del Tarragonès.

Teatro infantil

Canal temàtic de Teatro.es dedicat al teatre infantil. Ofereix imatges d'espectacles infantils, reflexions sobre el teatre per a nens i nenes i recursos per educadors.

Data de creació: 16/08/2017 Última actualització: 16/08/2017