App

Selecció d'apps d'Arts escèniques

Agenda cultural, jocs i curiositats directament al teu telèfon intel·ligent. Selecció d'aplicacions relacionades amb les arts escèniques. 

 

Fira de Circ al Carrer de La Bisbal d'Empordà

Dispositiu mòbil per consultar els horaris i característiques dels espectacles oferts a la Fira. S'inclouen les ubicacions de cada acte cultural mitjançant la tecnologia Googlemaps.


► Android
 


FiraTàrrega

Consulta la programació i les últimes novetats sobre la Fira de Tàrrega. Gràcies a la tecnologia GPS dels mòbils pots conèixer els espectacles que es realitzen al teu voltant.

► iOS
► Android
 


Gran teatre del Liceu

Aplicació oficial del Gran Teatre del Liceu que permet consultar el calendari, els repartiments i la gestió de compres d'entrades dels esdeveniments programats. En català, castellà i anglès

► iOS
► Android


Mostra Teatre Jove de Tarragona

Punt de trobada, col.laboració i intercanvi d'experiències entre els diferents grups de teatre que participen en la Mostra de Teatre Jove de Tarragona.


► Android


Teatre Lliure

Aplicació mòbil de Teatre Lliure. Programa dels seus espectacles: teatre, visuals i multimèdia, circ, dansa, pallassos i performances d'àmbit nacional i internacional. En català i castellà

► iOS


Teatre Nacional de Catalunya

Aplicació mòbil del Teatre Nacional de Catalunya amb la qual podràs comprar entrades, abonaments, xecs regal i publicacions de forma ràpida i segura i sense despeses de gestió. Descarrega les entrades al teu mòbil sense necessitat d'imprimir-les.

► iOS
► Android


Tot teatre

Informa't de la cartellera teatral actual i prevista dels principals teatres de Catalunya.

► iOS
► Android


 

Vés al prestatge d'Arts escèniques  ►

Kursaal

Aplicació oficial del Palau de Congressos Kursaal de Sant Sebastià amb informació molt pràctica sobre les activitats, esdeveniments i equipaments culturals de la ciutat de Donostia-Sant Sebastià.

► iOS
► Android


Feria Teatro CyL de Ciutat Rodrigo

Aplicació oficial de la Fira d'Arts Escèniques de Castella i Lleó. Pots consultar la programació, les notícies i la informació rellevant d'aquest festival cultural.


► Android


Festival Teatro Clásico Mérida

Coneix de primera mà totes les representacions i activitats paral.leles del Festival de Teatre Clàssic més antic d'Espanya.


► Android


Storywalker

És una aplicació que transforma el barri d'Usera de Madrid en un gran escenari. Es poden gaudir de peces teatrals escrites per dramaturgs i interpretades per actors i actrius que expliquen històries quotidianes del barri.

► iOS
► Android


Teatro Accesible T/A

Consulta via mòbil la programació de les obres de teatre de les principals ciutats espanyoles. També et podràs beneficiar de descomptes en l'adquisició d'entrades i informar-te de la localització dels teatres.


► iOS
► Android


Vamos a la ópera

Visita guiada d'un grup d'escolars  a un teatre d'òpera. Ens mostren un recorregut lúdic i didàctic per tots els racons i secrets de l'òpera: orquestres, cantants, cors, ballarins, llums, grans escenografies, etc. per descobrir com funciona un espectacle i els professionals que ho fan possible. Adreçada a infants de 5 a 12 anys


 iOS
► Android


 

Vés al prestatge d'Arts escèniques  ►

Arte Live Web

Arte Live Web és la plataforma de difusió d'arts escèniques del canal cultural europeu ART. Hi trobem música actual i música clàssica, jazz, músiques del món, ball i teatre.

► iOS
► Android
 


Edinburgh Festival Fringe

Aplicació oficial del Festival Fringe d'Edimburg. Informa´t dels espectacles programats i també de com realitzar la compra de qualsevol dels milers d'actuacions que s'ofereixen.

► iOS
► Android


London Theatre

Guia mòbil del West End londinenc. Trobaràs informació i comentaris relacionats amb tots els teatres del West End i la possibilitat de reservar entrades.

► iOS
 Android


 

LSBO London Theatre Tickets

Dispositiu per comprar a través del mòbil entrades pels teatres del West End de Londres amb una àmplia varietat de preus i descomptes.

 iOS
► Android


Museu da Marioneta de Lisboa

Descobriràs una de les col.lecions més excepcionals de titelles, amb una àmplia representació provinent de diferentes èpoques i llocs geogràfics. 

► iOS
► Android

 


Opéra National de Paris

Aplicació oficial per seguir l'actualitat de l'Òpera nacional de París. Inclou presentacions dels espectacles programats, extractes de vídeos i entrevistes amb els artistes. I, a la vegada, la possibilitat de comprar entrades i altres informacions pràctiques.

► iOS
► Android


 

Vés al prestatge d'Arts escèniques  ►

Houston Grand Opera

Aplicació oficial del Palau d'Òpera de Houston, que permet consultar els espectacles programats i una selecció de vídeos.

► iOS
► Android


Opera Music

Aplicació mòbil per escoltar de manera gratuïta les òperes més significatives. 

► Android


 

Opera Now

Dispositiu mòbil de la revista Opera Now. Inclou informació de tots els festivals d'òpera del món, comentaris dels últims CD musicals, entrevistes amb personalitats de l' àmbit musical i un recull dels llocs més emblemàtics d'aquest gènere.

► iOS
► Android


 

Sydney Opera House

Coneix tota la programació i notícies del Palau d'Òpera de Sydney. 


► iOS
► Android


Theatre, Art, Opera, Ballet

Informació sobre espectacles de teatre, art, òpera i ballet de qualsevol ciutat del món. Permet comprar entrades dels esdeveniments culturals i obtenir el mapa dels centres on es realitzen els actes.


► Android


Ticketmaster

Aplicació de Ticketmaster Mòbil, aplicació amb la cartellera de cinema i teatre de Ticketmaster completa. Permet comprar entrades i triar el seient exacte en sessions numerades.

► iOS
► Android


The Official TKTS App

Informació sobre els espectacles de Broadway i Off-Broadway i els descomptes que ofereixen diàriament cada un dels espectacles. Els tiquets es poden comprar en tres punts de la ciutat de Nova York, a Times Square hi ha el principal quiosc. 

► iOS
► Android
Windows Phone


 

WBT Westchester

Informació de tots els musicals de Broadway amb la possibilitat de gaudir de descomptes i promocions especials dels espectacles.

► iOS
► Android


 

Vés al prestatge d'Arts escèniques  ►

Instrucciones para trucos de magia

L'aplicació conté trucs de màgia en quatre categories: trucs de cartes, monedes, llegir la ment i objectes.

► iOS
► Android


Los mayores espectáculos de magia del mundo

Recull de vídeos dels més grans espectacles de màgia del món i actuacions, dels mags més famosos.

► Android


Play Ópera (infantil)

Play Òpera és una aventura audiovisual que presenta 5 fragments de 5 operes d'amor, il·lustrades per 5 reconeguts artistes i pensada perquè els nens s'emocionin gaudint de l'òpera

► iOS
► Android

Simple Ballet

Descriu de forma clara els principals passos i posicions de ballet. Inclou fotografies que ajuden en l'assimilació de la tècnica. En anglès.


► Android


Teatre Musical Infantil. Titelles

Joc que permet apropar la música a través de les titelles. Desenvolupa la sensibilitat i el plaer de la música mitjançant un joc ple d'emocions i diversió on les marionetes són les protagonistes.


► Android


Theatre Escape

Joc d'aventures on el protagonita és el mateix teatre. Podràs descobrir les parts d'aquest equipament cultural i disfrutar de les diverses situacions d'enginy que s'hi presenten. En anglès.


► Android


Theatre to Practice English

Vols millorar la pronunciació de l'anglès? Amb aquesta aplicació mòbil amb reconeixement de veu podràs interpretar personatges d'una obra de teatre i, a la vegada, millorar l'anglès. En anglès.


► Android


Theatre Words

Diccionari multilingüe i il.lustrat, en 24 idiomes, amb més de 1.200 paraules relacionades amb el món del teatre.

 iOS
► Android


U-Puppet

Amb aquesta aplicació per mòbil podràs realitzar una titella de tu mateix o dels teus amics. Només cal introduir una fotografia i enregistrar la teva veu per fer moure el putxinel·li de la manera que vulguis. En anglès. 

► iOS
► Android


 

Pots trobar més aplicacions en l'apartat recursos educatius del  "petit prestatge"

Vés al prestatge d'Arts escèniques  ►