Especial Fires de Nadal 2015

 

Moltes ciutats europees els dies previs de Nadal, engalanen els carreres i a les seves places principals es poden visitar els tradicionals mercats de Nadal, la majoria amb una llarga tradició.. Aquests mercats són ideals per a conèixer les tradicions de la ciutat que es visita, així com per adquirir algun que altre present per aquestes festes.

 

Així doncs amb l'excusa de visitar un mercat nadalenc us fem avinent una guia de la ciutat que l'acull per tal d'aprofitar l'estada!

BARCELONA – del 27 de novembre al 23 de desembre – Fira de Sta. Llúcia, situada a l'Av. de la Catedral, és un mercat amb més de 225 anys d'història.

A les biblioteques trobaràs:


"Barcelona"


"Top 10 Barcelona"

 

 Selecció de webs:

 

BERLIN –  del 25 de novembre al 3 de gener – més de 60 mercats nadalencs tradicionals repartits per tota la ciutat, els més coneguts: Wilmersdorfer Straße y en la iglesia Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche

A les biblioteques trobaràs:


"Berlín"


"Berlín de cerca"

 

 Selecció de webs:

 

BRUSEL·LES – del 27 de novembre al 3 de gener – Plaisirs d'hiver (Winter Wonders), més de 230 comerços per celebrar les festes nadalenques.

BUDAPEST  – del 13 de novembre al 29 de desembre – Mercat nadalenc situat a la Pl. Vörösmarty, és famós també per la seva vessant gastronòmica.

CONPENHAGUEN – del 14 de novembre al 3 de gener - Mercat de Nadal als jardins Tivoli - amb festival de focs artificials inclòs entre el 25 de desembre i 3 de gener. 

DUBLIN – 12 dies de Nadal entre el 7 i 30 de desembre  - Mercat flotant als Docklands 

A les biblioteques trobaràs:


"Dublín"
 

 

 

 Selecció de webs:

PARÍS  – del 13 de novembre al 4 de gener - L'Arche de Noël al barri de la Défense, és un dels més importants, situat a la part nova de la ciutat. En trobareu també a Notre Dame, als Champs-Elysées, a Montmartre...

PRAGA   del 28 de novembre a l'1 de gener – Hi ha diversos mercats de Nadal escampats per tota la ciutat.: els més grans a la Pl. Wenceslao i a la Pl. de la Ciutat Vella. 

VIENA – del 14 novembre al 3 de gener – Mercats  per tota la ciutat, els més famosos: Rathausplatz market, Schönbrunn Palace market, Altwiener Christkindlmarkt, Spittelberg market.

ZÚRIC – Hi ha dos mercats: un dins l'estació de Zúric, que és el mercat cobert més gran d'Europa, del 19 de novembre al 24 de desembre,  i el de la part vella de la ciutat, del 27 de novembre al 24 de desembre.

   
Xarxa de Biblioteques Municipals
   Facebook   Youtube  Twitter  Instagram  
Fes-te el carnet Tràmits en línia Catàleg Guia de bibliotequesPregunta a la bibliotecaSubscriu-te als butlletinsGènius