Selecció de webs

Selecció de webs(23)
 
A Fuego lento
Mitjana (0 Vots)
Magazine gastronòmic. Inclou: notícies, un amoli recull de receptes amb un cercador molt útil així com un recull de videos amb receptes a càrrec de diversos xefs.
Amed
Mitjana (0 Vots)
Projecte que té com a objectiu promoure l'alimentació mediterrània com a model d'alimentació saludable en l'entorn de la restauració col∙lectiva.
Receptes gastronòmiques dividides per aliments. Inclou vídeos de com es fan els plats.
Cocinadelmundo.com
Mitjana (0 Vots)
Gastronomia dels cinc continents. Receptes per països i aliments. Apartats especials de cuina fàcil, vegetariana, trucs, etc. 
Consell regulador del cava
Mitjana (0 Vots)
Web que presenta als usuaris les qualitats i varietats del cava, el seu procés d'elaboració, el seu origen i la seva història en castellà, català i anglès. Els llocs d'origen de la vinya, les característiques del seu sòl i clima, el procés de...
Cuina catalana
Mitjana (0 Vots)
Web de la FICCG (Fundació Institut català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica), fundació privada sense ànim de lucre que agrupa professionals de la restauració, productors i distribuïdors. Objectius: - Garantir la continuïtat de la cuina...
Ets el que menges
Mitjana (0 Vots)
Magazine digital sobre salut i nutrició realitzada per un colectiu de periodistes i professionals de la salut preocupats per l'alimentació i per la seva relació amb bona parta de les enfermetats actuals.
Gastroteca.cat
Mitjana (0 Vots)
Portal amb tota la informació dels productes: qui els produeix, punts de venda on poder-los comprar (inclosa la venda per Internet), com cuinar-los, les seves propietats nutricionals, restaurants on tastar-los, rutes gastronòmiques, agenda...
Guia de vins de Catalunya
Mitjana (0 Vots)
Projecte per donar a conèixer els vins i caves catalans. Ben aviat es podrà gaudir de la nova edició 2012 de la guia amb més de 1700 vins tastats i puntuats.
Kilòmetre 0.cat
Mitjana (0 Vots)
Projecte de dues amigues, la Montse i la Júlia, aficionades a la cuina i, sobretot a recuperar les receptes tradicionals de les mares, àvies i altres cuineres i cuiners del seu entorn i amb productes de proximitat.
La cuina violeta
Mitjana (0 Vots)
Bloc de gastronomia amb un ampli índex de receptes a càrrec de Nani Nolla, autora de diversos llibres de cuina. Receptes originals amb una acuradíssima imatge.
Las recetas de glutoniana
Mitjana (0 Vots)
Receptes sense gluten, informació per a celíacs i intolerants, experiències i tot alló relacionat a la gastronomia per a les persones que no poden menjar de tot.
Pequerecetas
Mitjana (0 Vots)
Web amb molta informació que agrupa les receptes segons les edats dels nens a qui van adreçades, així com receptes per a alèrgies i intoleràncies, receptes per fer amb la Thermomix, propostes de menús setmanals, i recpetes en video.
Receptes.cat
Mitjana (0 Vots)
Xarxa social de cuina amb més de 5.000 receptes en català de tot el món. Organitzades per categories, per tipus de plat, per temporades.. i amb un espai fòrum per interactuar amb altres usuaris sobre consells, dubtes, trucs i propostes...
Recetas veganas
Mitjana (0 Vots)
Bloc de cuina vegana a càrrec de Jenny Rodríguez, una jove dissenyadora gràfica de Barcelona, que recull receptes respectuoses amb els animals, lliures de làctics, ous i carn. Les receptes són fruit també del recull dels seus viatges.
Plats menuts
Mitjana (0 Vots)
Recull de receptes per fer amb nens.
Instructables
Mitjana (0 Vots)
Plataforma col·laborativa d'artesans i especialistes de diferents disciplines manuals que ofereixen el seu coneixement en obert tot elaborant diferents projectes de la seva especialitat. Web molt ben estructurada i de disseny molt clar.
Bloc que recull receptes de cuina però també informació sobre fires gastronòmiques, gastroplans de cap de setmana i altres informacions relacionades amb el bon menjar.
Curry Curry que te pillo
Mitjana (0 Vots)
Blog que recull aventures culinàries, visites a restaurants i curiositats del món de la gastronomia. Conté un índex de restaurants i receptes.
Uno de dos
Mitjana (0 Vots)
Bloc personal de receptes de cuina. Postres, plats salats, receptes enginyoses, receptes diferents, fotografia culinària....
Tornar