Bases de dades(14)
 
Agenda cultural
Mitjana (1 Vot)
Espectacles, conferències, taules rodones, exposicions, concerts i festes tradicionals de Catalunya. Calendari d'activitats.
Biblioteca de Catalunya
Mitjana (0 Vots)
Col·leccions digitalitzades: Fons fotogràfic sobre les Balears i Fons fotogràfic Salvany.
Consulta de documents de literatura artística, publicada durant l'últim terç de segle XIX i principis del XX. Tipologia documental, matèries, autors, títols, etc.
Accés a la versió digitalitzada de gairebé 2.000 títols de premsa espanyola, des de finals del segle XVIII. En algunes capçaleres incorpora la cerca al text complet.
Accés a les col·leccions de 52 biblioteques públiques de l'estat i de 17 xarxes de biblioteques públiques de comunitats autònomes (Andalucía, Aragón, Canarias, Cantabria, Castilla-La Mancha, Castilla y León, Cataluña, Comunidad de Madrid,...
Registre de col·leccions, tant privades com públiques, de Catalunya. Cerca per paràmetres i per mapa. Fitxa amb informació bàsica i enllaç a les pàgines principals dels museus.
Digital Archive of Art
Mitjana (0 Vots)
Arxiu d'obres d'art realitzat per la Universitat de Boston, dividides per disciplina, període i autor. Índex de noms dels artistes.
Base de dades dels jaciments arqueològics de Catalunya. Permet buscar per noms dels jaciments, per municipis, per comarques i per categories.
Base de dades del patrimoni arquitectònic català. Permet cerca per nom, municipi i comarca, tipus de protecció, estil i època.
Catàleg amb cerca simple i avançada per índexs d'autors, lloc d'execució de l'obra, lloc de descobriment i temàtica.
Repositori digital que conté, en accés obert, col·leccions digitalitzades relacionades amb Catalunya i el seu patrimoni: fotografies, dibuixos, mapes, cartells, fullets, llibres antics..., fins a 2 milions de documents procedents de 18...
Repositori cooperatiu des d'on es poden consultar, en accés obert, els articles a text complert de revistes científiques, culturals i erudites catalanes.
Base de dades multidisciplinar que permet la cerca simple, per camps i per índexs. Accés a sumaris i alguns articles a text complert.
Enllaços als diferents equipaments que existeixen al territori català d'àmbit cultural i artístic.
Tornar