Guies de lectura

Expliquem la vida amb un conte... Cap a la igualtat!

Expliquem la vida amb un conte... Cap a la igualtat!

Els contes són unes eines molt vàlides per educar als nostres fills en valors: compartir, aprendre, caure i aixecar-se, acceptar la diferència... o demostrar que si som diferents, no és pel nostre gènere sinó per la nostra personalitat.

Ser dona o ser home no ha de condicionar la nostra relació amb la vida ni amb les altres persones, els "rols" els adquirim amb els anys a través de les nostres experiències, no pas amb un manual d'instruccions que ens dónen quan naixem.

És per això que aquesta guia vol recollir contes per infants on la normalitat és la tònica general, on no importa si és el pare o la mare qui porta el nen a dormir, on no importa si el teu fill és un enamorat del color rosa i la teva filla es passa el dia matant dracs... perquè ser normal és ser qui un vol... no?

També us poden interessar aquestes guies:

Guia creada per:
  • Tiana. Biblioteca Can Baratau

Data de creació: 08/03/2016

Última actualització: 09/03/2016

Som pares!


 Estic prenyat
Estic prenyat
Gavaldà, Lluís  
Barcelona : La Campana, 2008

És un llibre divertit, sense pretensions, que ens ofereix la visió i la primera experiència de ser pare. Ens mostra el dia i dia i com es viu la paternitat per primer cop.

 Pare, saps què? : dietari d'un pare bocabadat
Pare, saps què? : dietari d'un pare bocabadat
Desclot, Miquel  
Manresa [etc.] : Angle, 2003

Aquest llibre ens presenta tota una sèrie de preguntes i qüestions que els petits i no tan petits de la casa, pregunten als pares. Preguntes de vegades innocents, d'altres que fan pujar els colors... tot plegat interrogants que han de rebre resposta per part dels adults. Un llibre per gaudir d'una estona de lectura i alhora sentir-se identificat en aquest dia a dia.

 Viure en família
Viure en família
Barcelona : Quetzal, 2000-
Torna a l'inici