Fons especials

Coneixement i Esport - Terrassa. Biblioteca Districte 5
Coneixement i Esport

La Biblioteca del Districte 5 (bd5) fa una aposta per a posar a disposició dels terrassencs una àmplia col·lecció de llibres i altres materials sobre temes esportius.

El fons Coneixement i Esport el conformen una col·lecció de més de 300 documents entre els quals s'hi inclouen tant llibres, com reportatges en vídeo, revistes, etc.

La bd5, ubicada dins de les instal·lacions del Club Natació Terrassa i compartint espais també amb el Consell Esportiu del Vallès Occidental, disposa de manera natural d'usuaris interessats en aquesta matèria. 

Per altra banda, a Terrassa hi ha una vida esportiva important i atletes i disciplines que han portat el nom de la ciutat ben lluny. L'hoquei herba, la natació, el waterpolo…, entre d'altres, són esports que han omplert de medalles i trofeus la nostra ciutat. 

L'objectiu de la proposta és proveir els usuaris de la biblioteca en primer terme i en definitiva tots els terrassencs, dels coneixements necessaris relacionats amb l'esport, de manera que la biblioteca esdevingui el referent de l'esport a Terrassa.

En sintonia amb aquest objectiu, la bd5 publica cada estació de l'any una guia de lectura , amb una interessant selecció de llibres del fons. .

Informació complementària:

Política de col·lecció

 
Temes: Esports
Etiquetes: coneixement