Fons especials

Cuines del món

L'espai Cuines del Món és un dels eixos vertebradors del programa de foment de la lectura al barri del Fondo, amb un fons específic dotat d'uns 500 volums sobre la gastronomia d'arreu del món i una cuina habilitada per a fer-hi demostracions, elements que es complementaran amb tallers, clubs de lectura i xerrades.

La Biblioteca del Fondo està coordinada amb el Campus de l'Alimentació de Torribera de la Universitat de Barcelona, a través de la Biblioteca de l'Alimentació (CRAI-UB), la Unitat UB-Bullipèdia i la Unitat d'Estudis i Recerca en Ciència i Cuina del Campus de l'Alimentació.

Entre els seus objectius, la Biblioteca del Fondo, a través de l'Espai Cuines del Món, participarà en una de les línies de treball de la Unitat UB-Bullipèdia amb l'objectiu d'incorporar el coneixement gastronòmic multicultural de la ciutat i afavorir-ne la seva  difusió dins l'entorn acadèmic dels ensenyaments universitaris del campus. Aquesta activitat, potenciada amb la incorporació d'aquest nou espai especialitzat, complementa l'acord de difusió realitzat l'any 2012 entre el campus de l'Alimentació i el promotors de Sabors del Món. 

Temes: Cuina i vins
Etiquetes: gastronomia, receptes
Mitjana (1 Vot)