Amb tu és Nadal! Comença la campanya de Nadal a Ripollet

Amb tu és Nadal! Comença la campanya de Nadal a Ripollet

El passat dilluns, 20 de novembre es va presentar la campanya de Nadal de Ripollet així com les novetats i el programa d'activitats. Sota el lema "Amb tu és Nadal!", la campanya vol reconèixer "que, més enllà de la feina que es fa des de l'Ajuntament i des de les entitats, és la ciutadania la que, amb la seva participació, fa que a Ripollet es visqui Nadal amb alegria i il·lusió, amb gent al carrer i també al comerç local. 

El programa compta amb una trentena d'activitats. La Biblioteca Municipal participa com sempre de la campanya amb diverses activitats:

Tot el mes de desembre trobareu decoració nadalenca i mostra de llibres infantils i adults sobre les festes nadalenques, l'Hivern i el Cap d'any. 

 

 

Dissabte 16 de desembre, a les 11.30 h
L’Hora Petita
Per Nadal cada ovella al seu corral
Contes de desembres congelats i dimonis escuats, per escoltar sense parar.
A càrrec de Susagna Navó. 
Per a infants d’1 a 3 anys. 
Places limitades. Cal inscripció prèvia a biblioteca@ripollet.cat o al 93 586 42 30.

Dimecres 20 de desembre, a les 17.30 h
Hora del conte
Quan Nadal era un conte
Jo vaig néixer a l’Argentina, un país situat a l’hemisferi sud. Això vol dir que, quan aquí és hivern, allà és estiu. Imagineu-vos, doncs: per Nadal, quan ens posem l’abric i la bufanda, allà es banyen a la piscina... Però el meu avi no havia nascut a l’Argentina, ell era català i cada Nadal m’explicava algun conte d’aquells en què feia fred i nevava. 
A càrrec de Sandra Rossi. 
Per a infants a partir de 4 anys.

Podeu consultar tot el programa d’activitats de Nadal aquí

29/11/2023