Notícies

La iniciativa "Te'n recordes? Ajuda'ns a documentar les arts escèniques" arriba a les biblioteques
La iniciativa

El Museu de les Arts Escèniques (MAE) de l'Institut del Teatre torna a posar a prova la nostra memòria aquest mes d'octubre amb dues noves sessions d'identificació de fotografies d'espectacles, en aquesta ocasió a dues biblioteques de la ciutat de Barcelona.

La iniciativa Te'n recordes? Ajuda'ns a documentar les arts escèniques, que el passat 7 de juliol va organitzar la primera marató d'identificació d'imatges a la mateixa seu del MAE, es trasllada ara a dues biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. A la Francesc Candel, el 13 d'octubre, la sessió estarà dedicada a documentar dansa, mentre que a Can Mariner, el 26 d'octubre, s'orientarà cap al teatre. Totes dues convocatòries són obertes a tothom amb ganes de fer memòria sobre el nostre teatre i dansa, i tindran lloc a partir de les 19h.

Recordeu, però, que la feina no acaba amb aquestes sessions i que podeu identificar materials d'aquest fons, a través d'Escena Digital, i contribuir a la millora de la informació sobre les arts escèniques catalanes. Per a més informació sobre el projecte, entreu a l'apartat de Catalogació social d'Escena Digital.

04/10/2016 11:31h
Mitjana (0 Vots)