Notícies

El Més Petit de Tots engega motors el 5 de novembre.
El Més Petit de Tots engega motors el 5 de novembre.

Com el seu nom indica, aquest 12è festival internacional d'arts escèniques per als més petits (0-5) ofereix durant 15 dies espectacles per a infants entre els 0 i els 5 anys.

El festival té en compte les peculiaritats d'aquest públic pel que fa a diversos aspectes:

-En la selecció de la programació d'espectacles.
-En la durada dels mateixos,  no sobrepassant els 45 minuts.
-En la posada en escena la concepció de l'espai,  amb l'objectiu que els infants puguin veure els actors i actrius el més a prop possible convertint l'espectacle en una vivència.

El festival té lloc a diverses poblacions d'arreu de Catalunya: Barcelona, Granollers, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Tarragona, Igualada, Lleida, Olot, etc.,

Pel que fa a la programació té un fort caràcter internacional i aposta per la varietat dels seus espectacles. Algunes de les propostes que es podran viure són concerts per a nadons a càrrec de Paulo Lameiro i la Cia. Musicalmente (Portugal), dansa amb Capgirat, de Dansmakers Amsterdam (Països Baixos), teatre amb Allà on visc, de la companyia Des mots d'la dynamite (Canadà).

Els continguts alternen els mons poètics, l'aprenentatge de l'entorn així com el treball sobre les emocions.

El Més Petits de Tots és una gran proposta per iniciar als més petits en el món de les arts escèniques gaudint en família.
 

Ves al prestatge d'arts escèniques ►

Més informació:
27/10/2016 12:21h
Mitjana (0 Vots)