Notícies

Hi ha participants i participants
Hi ha participants i participants

Quan queda poc per donar per acabats els Jocs Olímpics, hi ha països que apleguen un nombre de medalles molt quantiós. També hi ha esportistes que per si sols aconsegueixen més medalles que moltes de les 200 nacions participants. I és que hi ha dues velocitats a l'esport olímpic.

Hauràs vist alguna sèrie de 100 metres amb atletes que queden molt endarrerits o nedadors que triguen molt en passar la piscina. EL COI vol aconseguir la màxima representació i en post de la universalització dels jocs permet alguns participants sense les marques mínimes que han d'assolir la resta per poder assistir a la competició.

Hi altre cas molt especial, sota la bandera olímpica que pot utilitzar-se per reunir atletes sense nació política (a vegades determinats conflictes fan que algun país no pugui assistir) acudirà en aquesta ocasió un equip de deu refugiats que participaran en atletisme, natació i judo. Són certs esportistes que tenen nivell, els seus entrenadors ja han participat en edicions anteriors. En tot cas el triomf d'aquests atletes és ser-hi i donar veu a una situació que ha de canviar.

Vés al prestatge d'esports ►

Més informació:
18/08/2016 10:09h
Mitjana (0 Vots)