Notícies

Els últims deus dies de l'Eurocopa
Els últims deus dies de l'Eurocopa

Els quarts de final estan servits!! Portugal de Cristiano Ronaldo, espera aquesta nit eliminar a Polònia de Lewandokski , i passar a semifinals.

Divendres dia 1 de juliol a les 9 de la nit, es jugarà el partit entre la sorprenent Gal·les i la talentosa Bèlgica.

El dissabte 2 de juliol trobarem una autèntica final anticipada, es disputarà L'Alemanya-Italià. El seleccionador italià, Antonio Conte, anima als seus jugadors a continuar jugant amb la intensitat que van demostrar davant Espanya. Els jugadors  estan donant-se compte de les exigències del pròxim entrenador del Chelsea.

I per acabar, l'últim "match" dels quarts, diumenge 3 de juliol, França contra Islàndia.

Qui conquistarà la Copa d'Europa? El Diumenge 10 de juliol ho sabrem! 

Però, com pot ser que a aquestes alçades de competició trobem a Polònia, País de Gal·les i Islàndia? Han fet les coses bé i s'han aprofitat d'estrepitosos fracasos com el d'Anglaterra o el d'Espanya. 

Després d'haver caigut la selecció Espanyola, a vuitens, la vigent campiona es qüestiona  moltes coses, qui serà el pròxim seleccionador per anar a Rússia 2018? Una cosa tothom té clara: el seleccionador Del Bosque no continuarà. Què passarà definitivament amb Iker Casillas? Fa falta una renovació de base!!! Tothom esperava més. S'ha donat una imatge pèssima amb un baix estat físic dels jugadors.

Vés al prestatge

30/06/2016 16:24h
Mitjana (0 Vots)