Notícies

El valor del Respir
El valor del Respir

El Respir acull persones amb dependència i discapacitat i fa un treball d'acompanyament a les persones cuidadores que té un gran valor social. Tots els professionals del centre fan possible que dia a dia moltes famílies tinguin un suport quan les persones que en depenen fan la seva estada al centre.

 

La gerència de Serveis Residencials d'Estades Temporals i Respir de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona ha rebut un reconeixement dins de la categoria "administracions i institucions públiques", en la segona edició dels premis "Super cuidadores" que atorga l'empresa del mateix nom de la Fundació UNIR (Universitat Internacional de la Rioja).

Aquests premis tenen com a objectiu reconèixer la tasca tant de les persones físiques com de les persones jurídiques pel seu treball i accions enfocades a millorar la qualitat de vida de persones majors o menors d'edat, persones que pateixin algun tipus de malaltia o es trobin en situació de discapacitat i/o dependència.

D'aquesta manera es reconeix a les persones cuidadores, tant familiars com professionals, per la seva atenció i treball per a millorar la qualitat de vida de les persones a les que cuiden. Així també, es guardona a les empreses, entitats o organitzacions que hagin desenvolupat serveis per a cuidadors o persones dependents, accions o polítiques dirigides a facilitar als seus clients, empleats o associats la cura dels seus familiars, millorant la seva qualitat de vida i la conciliació de la vida laboral, familiar i personal.

 

Servei residencial d'estades temporals i Respir per a gent gran

 

Més informació:
07/06/2016 10:08h
Mitjana (0 Vots)