Notícies

Arriba el Gran Premi de Motociclisme de Catalunya
Arriba el Gran Premi de Motociclisme de Catalunya

El proper diumenge 14 de juny arriba a Montmeló el Gran Premi Monster Energy de Catalunya. La prova començarà divendres 12 de juny amb els entrenaments, la classificació serà dissabte 13 i la prova per a les diverses cilindrades tindrà lloc diumenge 14.

Es tracta d'un esdeveniment anual que es disputa al Circuit de Catalunya amb aquesta denominació des del 1996. L'edició de l'any passat va ser dominada aclaparadorament pels pilots catalans, ja que Marc Márquez amb Moto GP, Tito Rabat amb Moto 2 i Àlex Márquez amb Moto 3 en van ser els vencedors.

Enguany, en la categoria de Moto GP, el bicampió Marc Márquez hi arriba sota mínims, a gairebé 50 punts del líder Valentino Rossi. De fet, les Yamaha estan dominant el campionat perquè Il Dottore comanda la classificació seguit del seu company d'equip Jorge Lorenzo en ratxa (ha guanyat les darreres tres curses). El mallorquí podria posar-se al capdavant del mundial si queda per davant de Rossi.

Pel que fa a la categoria de Moto 2, Tito Rabat no hi arriba com a líder perquè va tenir problemes a les primeres curses. Tot i així ha tingut una molt bona progressió i va guanyar a Mugello, de manera que ara té Johann Zarco, el líder de la prova, només a 31 punts. Ben diferents són els resultats que Àlex Márquez està obtenint en el seu debut a la categoria mitjana. El petit dels de Cervera només ha aconseguit arribar fins al novè lloc a Jerez.

Finalment, pel que fa a Moto 3 l'anglès Danny Kent hi arriba com a líder destacadíssim, a 46 punts del segon classificat. Isaac Viñales és l'únic pilot català de la categoria i hi arriba com a sisè classificat al mundial, sense haver guanyat encara cap gran premi. A veure si s'estrena diumenge.

Més informació:

Vés al prestage ►

12/06/2015 18:43h
Mitjana (0 Vots)