Notícies

Plaers de sofà...
Plaers de sofà...

El Barça comença el seu "stage" de pretemporada a Birmingham, Cristiano Ronaldo s'entrena en solitari a Los Ángeles; a Madrid, l'Atlético fa oficial el fitxatge del francès Griezman, i a Cornellà, l'Espanyol fa mans i mànigues per poder incorporar dos jugadors del Saragossa a les seves files. Sembla doncs que, a l'estiu, el futbol redueix la seva marxa habitual, potent i avassalladora. I ho fa per deixar pas a aquells petits grans plaers, com són seure davant la televisió i empassar-se les proves i campionats d'estiu que es disputen arreu d'Europa i que permeten als aficionats a l'esport gaudir de les coses que, no per menys mediàtiques són menys emocionants.

Sense anar més lluny, el diumenge 27 de juliol  finalitzava el Campionat d'Espanya Absolut d'Atletisme, disputat aquest cap de setmana i que haurà servit per determinar quins atletes participaran a l'Europeu i al Campionat Iberoamericà, ambdós programats per al mes d'agost d'enguany. Amb gairebé 700 atletes inscrits, Alcobendas podrà presumir, almenys "fins a nou avís" d'haver batut un rècord important: Julia Takacs, de 25 anys, ha pulveritzat el rècord en 10 km marxa, que posseïa ella mateixa, amb un temps de 42'23''.  Veure-ho va ser apassionant! Tant o més que un bon partit de futbol...

Però l'estiu està farcit de bons moments esportius. Sense anar més lluny, la final de dissabte del Campionat Europeu de Waterpolo, que va guanyar l'equip espanyol, amb tres èxits importants: Londres 2012, Barcelona 2013 i Budapest 2014. Les ja anomenades "noies de Miki Oca" han donat a l'esport femení un plus de qualitat, d'alegria, de dinamisme, d'empenta i de seguretat que no té preu. Més enllà dels títols aconseguits, l'equip s'ha posat els aficionats a la butxaca, d'aquí i d'arreu d'Europa.

I nosaltres, des del sofà de casa, patint i vibrant i cridant i fent salts i contenint l'angoixa... aquelles sensacions tan sanes i tan esportives que sembla que l'estiu hagi de deixar de banda.... Perquè el futbol és l'esport rei: regna, però no governa. Aquí governen les emocions, i a l'estiu, els canals d'esports n'estan plens.

Vés al prestatge d'esports

28/07/2014 18:05h
Mitjana (0 Vots)