Notícies

Adéu al 5!
Adéu al 5!

Centenars de tardes de futbol i sembla que fos ahir quan, amb el trenta-dos a l'esquena, Carles Puyol va trepitjar la gespa d'un camp de futbol com a jugador blaugrana per primera vegada; va ser a Valladolid, i va ser important. Perquè començava la història d'un jove de la Pobla de Segur que jugava bé a futbol: fort, físic. Un defensa central que encara té temps de feinejar prop de la porteria. Aviat es convertiria en el cinc blaugrana del que portem de segle XXI.

Ahir, 4 de març de 2014, Carles Puyol va anunciar que a final de temporada deixarà el primer equip del Futbol Club Barcelona, amb qui ha aconseguit, des d'aquell 2 d'octubre de 1999 a Valladolid, 2 Campionats del Món del Clubs, 2 Súper Copes d'Europa, 3 Lligues de Campions, 6 Lligues espanyoles, 2 Copes del Rei, 2 Super Copes d'Espanya i 4 Copes Catalunya.

El motiu? Les lesions, la lentitud en les seves recuperacions, el no sentir-se bé físicament... el seu joc, la seva manera de fer al camp, impliquen inevitablement un estat de forma que Puyol, als seus 35 anys i hores i hores de futbol a les cames, ja no té.

Del que li espera a partir del 30 de juny, quan acabi la temporada, no se'n sap res. Nosaltres li proposaríem que es fes el carnet de qualsevol biblioteca pública i que es dediqués a disfrutar de la cutura que, com l'esport, també ens fan més forts!

 

 

Ves al prestatge d'esports

05/03/2014 11:47h
Mitjana (0 Vots)