Notícies

Rush, a tota velocitat
Rush, a tota velocitat

Acaba d'esser estrenada la pel·lícula "Rush", dirigida per Ron Howard, guanyador de l'Oscar per "Una ment meravellosa" i amb música de Hans Zimmer, nominat 7 vegades a l'Oscar i guanyador per "El rei lleó". El film narra l'amistosa rivalitat entre els pilots de Formula 1 James Hunt i Niki Lauda, interpretats per Chris Hemsworth i Daniel Brühl respectivament.

La seva rivalitat que venia des del 1970, quan tots dos corrien a la Formula 3 i van xocar en una cursa, va arribar al seu punt culminant durant el mundial de 1976. Aquest campionat és recordat per ser el de l'espectacular accident de Lauda en que va resultar amb greus cremades que li van afectar el cap. La pel·lícula no només recrea amb espectacularitat les escenes de les curses sinó que també reflecteix les seves històries personals, dins i fora de la pista i la relació amb les seves parelles.

Dues grans interpretacions de dos grans pilots: d'una banda el ben plantat, faldiller i temerari Hunt, un somiador i competitiu pilot amb un do especial per a les relacions personals. D'altra banda Lauda, un austríac introvertit, metòdic i calculador, un formidable conductor i tècnic que sempre mira dues vegades abans de trepitjar, tractant de minimitzar al màxim l'error humà i el risc de cada traçat.

En definitiva, es tracta d'un gran fresc del circ de la Formula 1 dels anys 70, dins i fora de les pistes, una història que agrada als aficionats al motor i als que no ho són.
 

Ves al prestatge d'Esports ►

27/09/2013 08:00h
Mitjana (0 Vots)