Notícies

Sé d'un nen que va plorar...
Sé d'un nen que va plorar...

Dimarts al vespre havia de ser una gran nit! Quan hi ha Champions tot el dia és diferent; els aficionats a l’esport, i els fans del futbol, estan com més contents. Quan hi ha Champions ja et lleves d’una altra manera...

Però sé d’un nen que dimarts a la nit va plorar. I si n’hi ha un n’hi ha més. Dimarts a la nit, el Barça va quedar sentenciat. Contra tot pronòstic. El Paris Saint Germain, amb el seu central titular de baixa, va fer quatre gols de pel·lícula a un dels favorits. Quatre gols en contra fan impensable la remuntada...

Però en aquest cas, per a molts, per als qui dèiem, aficionats a l’esport i al futbol en particular, el resultat segurament no és el més important. És l’actitud, el no forçar la màquina, el menystenir l’adversari. I no només parlem d’actitud sobre la gespa. L’actitud de Luis Enrique amb la premsa portarà cua.

Aquesta notícia que presentem ha sigut portada de tots els diaris, i ha omplert pàgines dels diaris esportius durant tota la setmana. Afortunadament, els nens que dimarts a la nit van plorar ja no se’n recordaran el vuit de març, quan tornin a demanar als pares de veure el partit fins al final, encara que es faci tard per anar a dormir. Quina generació, la dels que no sabien que el Barça també perd partits!

Aquesta és una de les grandeses de l’esport: de vegades es guanya i de vegades es perd. La cosa està en saber-ho fer tot, guanyar i perdre.

Vés al prestatge d'esports

16/02/2017 17:33h
Mitjana (0 Vots)