Notícies

Tina Vallès guanya el Premi Llibres Anagrama de Novel·la
Tina Vallès guanya el Premi Llibres Anagrama de Novel·la

Autor: © Diari ara.cat

La guanyadora de la segona edició del Premi Anagrama de novel·la ha estat l’escriptora barcelonina, Tina Vallès, gràcies a la seva obra “La memòria de l'arbre”.

Els protagonistes d’aquesta història són el Jan, un nen de 10 anys i el seu avi, el Joan, que, per diverses circumstàncies, començaran a viure a la mateixa casa, la dels pares del Jan, al barri barceloní de Sant Antoni. D’aquesta manera s’establirà una relació molt especial entre tots dos. La història narrada en aquest llibre està inspirada en la pròpia experiència de l’autora amb els seus avis i en els paisatges de la seva infantesa.

El jurat, que ha estat compost per Mita Casacuberta, Guillem Gisbert, Imma Monsó, Sergi Pàmies i, per part de l’editorial, Jordi Herralde, editor, i Isabel Obiols, en qualitat de secretària amb vot, ha destacat “l’habilitat narrativa de l’autora, l’estil contingut, l’alt domini  de la llengua, i la credibilitat de la veu del nen narrador”. Segons els membres del jurat, l’obra de Tina és “una petita joia de gran nivell literari”.

El guardó del Premi Llibres Anagrama de Novel·la són 6.000€, en concepte d'avançament de drets d'autor. La novel·la es publicarà el 22 de febrer i es traduirà al castellà.

Més informació:
17/01/2017 11:58h
Mitjana (0 Vots)