Notícies

Una Lliga d'Or
Una Lliga d'Or

Aquesta setmana comença la nova temporada de la Lliga Endesa 2015-16 que porta per lema "Una Lliga d'Or" en referència a la medalla que va aconseguir fa poques setmanes la selecció espanyola al Campionat d'Europa. La presentació es va fer el passat dimarts a l'espectacular seu d'Endesa, empresa  que per cinquè any dóna nom a la lliga, i va ser amenitzada per l'ex jugador de bàsquet basc, Juanma Iturriaga. A primera fila hi havia el president de la companyia elèctrica, el de l'ACB i el de la Federació Espanyola. I al seu costat, cinc entrenadors campions de lliga i cinc jugadors de luxe (Vives, Navarro, Díez, Hernangómez i Reyes), en total deu grans protagonistes que van oferir una divertida i interessant tertúlia.

Són divuit els equips de bàsquet que participen a la Lliga Endesa, entre els que destaquen com no podria ser d'altra manera, el FC Barcelona i el Real Madrid com a grans favorits. I pel que fa a la cobertura televisiva, Movistar Plus ja emetrà quatre partits a partir d'aquest cap de setmana. Aquest acord suposarà per als equips de la lliga una injecció econòmica aproximada de cinc milions d'euros per a aquesta temporada, i la xifra s'incrementarà a partir de l'any que ve.

Per començar, aquest dissabte a partir de les 19 h el primer partit entre el Gran Canaria i el RETAbet.es GBC (antic Gipuzkoa),  a les 19:30 el Fuenlabrada davant  el ICL Manresa i a les 20:45 h el Joventut s'enfrontarà al Tenerife.

Vés al prestage ►

08/10/2015 20:08h
Mitjana (0 Vots)