Notícies

Bota... i cistella!
Bota... i cistella!

Aquest dissabte no podem fer plans, tenim la tarda ocupada. Ens és igual si fa un dia de luxe o si plou a bots i barrals. Nosaltres, a casa, al sofà... comença l'Eurobasket! I tot i que queden molts partits per endavant, els amants del bàsquet necessiten veure competició ja. Els amistosos poc lluïts de finals d'agost han servit només per escalfar motors. D'ara, i fins al 20 de setembre, la cosa serà molt diferent!

L'Eurobasket és el campionat de campionats, disfrutar dels millors jugadors d'Europa amb les seves seleccions i gaudir del bon basquetball! Això és el que farem des de milions de llars de tot el món. No és futbol, no... aquí la pilota, bota!

El funcionament és ben senzill: 24 seleccions nacionals s'enfrontaran entre elles en els partits de la primera fase. Hi ha 4 grups, cadascun dels quals disputarà els primers partits en una ciutat amfitriona: Berlin, Zagreb, Riga i Montpeller (quants no hem après geografia gràcies als esports!)

Els vuitens, quarts de final, les semis i la final es disputaran a la ciutat de Lilla, una gran ciutat del nord de França.

Un campionat, doncs, com molts d'altres. Però cada vegada que deu jugadors trepitgen la pista amb l'únic objectiu d'encistellar alguna cosa passa... a la pista el joc és sempre frenètic, els resultats canvien en cosa de pocs minuts, i si no hi ha un dominador clar des del començament... aleshores la tensió està assegurada!

Quants de vosaltres us ho perdreu? Scariolo, l'entrenador italià de la selecció espanyola, ha convocat a dotze jugadors, tot i que sembla ser que el cinc inicial estarà format per Gasol (en Pau), Sergio Llull, Nikola Mirotic, Rudy Fernández y Chacho Rodríguez.  S'enfrontaran, en primera fase, a Sèrbia, Turquia, Itàlia, Islàndia i Alemanya. Amb serioses possibilitats d'arribar a la final de Lilla, esperem que aquest, i la resta d'equips de la competició, ens permetin posar un punt i final a una temprada estival interessant: els mundials de natació primer i els d'atletisme després ens han permès, als aficionats a l'esport, no fer vacances

Vés al prestatge

03/09/2015 12:17h
Mitjana (0 Vots)