Notícies

Campionat del Món d'Atletisme 2015
Campionat del Món d'Atletisme 2015

El XV Campionat del Món d'Atletisme és una competició esportiva de caràcter internacional organitzada per l'Associació Internacional de Federacions d'Atletisme (IAAF) i la Federació Xina d'Atletisme. En un principi es disputava cada quatre anys, però a causa del gran ressò mediàtic i econòmic, es disputa cada dos anys.

En aquest Campionat del Món, que se celebra a la capital xinesa del 22 al 30 d'agost, aconseguir una gran classificació o una gran marca resultarà en la pràctica tenir moltes opcions  per a la selecció per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016.

L'Estadi Nacional de Pequín , que té una capacitat per a 91.000 espectadors i va ser l'Estadi Olímpic per als Jocs de 200, serà la seu del campionat mundial, així com de les cerimònies d'obertura i clausura i, per a aquest certamen, lluirà una nova pista d'atletisme.

Per a la prova de marató, l'organització ha dissenyat un circuit que travessarà llocs emblemàtics de la ciutat, entre ells el Temple del Cel, la Ciutat Prohibida, Qianmen, i diverses universitats de renom. I les proves de marxa atlètica es desenvoluparan en un perímetre fora de l'estadi, que serà punt de sortida i arribada.

El mundial de Pequín és la gran cita internacional d'atletisme del 2015.

Vés al prestage ►

19/08/2015 13:17h
Mitjana (0 Vots)