Notícies

Algú s'atreveix amb el 6?
Algú s'atreveix amb el 6?

Sense llàgrimes però amb una emoció serena; una persona intel·ligent; un jugador amb caràcter; un líder. Amb classe. Avui Xavi Hernández, el mig campista per excel·lència del Futbol Club Barcelona, ha deixat via lliure a nous talents que de ben segur arribaran a la gespa blaugrana per intentar, només intentar!, fer un futbol similar al de l'egarenc de 34 anys.

Avui Xavi Hernández ha anunciat, en roda de premsa, que la temporada vinent jugarà amb Qatar-al Sadd, un equip que li ofereix no tan sols dues temporades de contracte sinó també la possibilitat de desenvolupar un projecte esportiu més enllà del Club amb els seus germans, que també es traslladaran al país més ric del món.

Després de diversos dies d'especulacions per part de la premsa i, com no podia ser d'altra manera, de l'aficionat culer, avui s'ha confirmat el que és segurament un final idoni per a un esportista compromès amb un club; Xavi Hernández ha jugat amb el Barça des que tenia 11 anys; va fer el pas al primer equip de la mà de Louis Van Gaal l'any 1998: aquell 18 d'agost, en partit de Supercopa contra el Mallorca va ser titular i va marcar un gol. Us imagineu un debut millor? Xavi encarna el somni de molts nens, tot i que ell ha anat molt més enllà; sens dubte la vida, i la constància, el caràcter i la capacitat pròpies, l'han dut a disfrutar del futbol més enllà del que mai cap nen pugui imaginar, perquè difícilment tants partits, tants títols i tantes emocions caben en el cap de cap aspirant a Xavi!

I és que Xavi és el jugador que, fins ara, més vegades ha vestit la samarreta blaugrana: a les seves cames hi ha 866 partits (i encara n'hi queden dos per disputar... i quina dos!) i, atents! 8 Lligues, 6 Supercopes d'Espanya, 3 Champions, 2 Copes del Rey, 2 Supercopes d'Europa i 2 Mundials de Clubs.

Algú s'atreveix amb el 6?

Vés al prestatge

21/05/2015 19:42h
Mitjana (0 Vots)