Notícies

30 anys del primer número de la revista musical Rock de Lux
30 anys del primer número de la revista musical Rock de Lux

Benvolguts aficionats o relacionats amb el món de la música. Aquest mes ha sortit publicat un número especial de la revista RockdeLux per commemorar els 30 anys del naixement de la revista.

Avui en dia no és fàcil aguantar una publicació periòdica en format paper: la realitat és implacable i ha fet tancar molts i diferents tipus de revistes. El contingut i l l'accés digital el fan més proper al públic de la xarxa però poden complicar la seva subsistència. Els pocs que sobreviuen ho fan perquè els agrada allò que ho fan, ho viuen, ho gaudeixen ( i pateixen) i sobretot perquè en saben molt. 

Estem molt contents que una revista com RockdeLux pugui celebrar els 30 anys, sempre donant una molt bona coneixença sobre el què parlen, amb articles monogràfics interessants, critiques planeres i plenes de referències, entrevistes a artistes i grups no típiques però tampoc atípiques, informació sobre esdeveniments, arribant a pel·lícules, llibres i també còmics.

En aquest número Especial 30 aniversario 1984-2014 trobareu una selecció  dels col·laboradors de la revista i 300 discs relacionats amb aquest període abastant el pop i rock en les seves diferents ramificacions com poden ser el hip-hop, la música electrònica, aquella que és considerada més indie o undeground, folk, R&B, soul, blues, bandes sonores, jazz, flamenc, etc. tenint en compte també, l'evolució de la música a l'estat.

Us recomanem que aneu a la vostra biblioteca, fullegeu aquest número i després el compreu al quiosc; de ben segur que és una bona inversió per expandir l'univers sonor de cadascú.

Felicitats gent de Rock de Lux!

Més informació: 

Vés al prestatge de música 

18/11/2014 11:00h
Mitjana (0 Vots)