Notícies

Inici del Campionat del Món de bàsquet femení
Inici del Campionat del Món de bàsquet femení

Del 27 de setembre al 5 d'octubre és disputaran els campionats del món de basquetbol femenins a Turquia,

És una competició organitzada per la FIBA (Federació Internacional de Bàsquet) i la Federació Turca de Bàsquet.

Un total de 16 seleccions participaran al mundial. La campiona de l'any 2010 va ser Estats Units que defensa el seu títol com a campió de les últimes edicions olímpiques  i mundial.

Els partits es disputaran a dues ciutats diferents i tres pavellons en total:  Ankara (Ankara Arena), Estambul (Fenerbahçe Arena) i Estambul (Abdi İpekçi Arena) 

Espanya forma part del Grup A juntament amb Japó, Brasil  i República Txeca. El primer partit el disputarà el dissabte 27 de setembre contra Japó a les 16.15 a Ankara Arena. El diumenge a les 21.15 s'enfrontarà a  Brasil i dimarts tancarà la primera fase amb un partit davant  la República Txeca a les 16.15 de la tarda.

El grup B està format per: Canada, França, Moçambic i Turquia, El  C per: Austràlia, Bielorússia, Cuba i Corea del Sur i per últim el grup D l'integren : Angola, Xina, Sèrbia i Estats Units.

La selecció Espanyola de bàsquet femení la formen: Laura Nicholls, Leticia Romero, Sílvia Domínguez, Alba Torrens, Leonor Rodríguez, Laia Palau, Marta Xargay, Núria Martínez, Laura Gil, Lucila Pascua, Sancho Lyttle, Anna Cruz. Totes elles dirigides per Lucas Mondelo.

L'objectiu és que la Copa del Món Femení és pugui realitzar l'any 2018 a Espanya.

Vés al prestatge d'esports

26/09/2014 13:15h
Mitjana (0 Vots)