Notícies

La lliga BBVA, l'ACB, l'Asobal, l'OK lliga...
La lliga BBVA, l'ACB, l'Asobal, l'OK lliga...

... els nens comencen el cole i els aficionats als esports no cal que ens preguntem "què fan a la tele", perquè podem estar tranquils: fan futbol, o bàsquet, o handbol. O qualsevol altra de les competicions que, des d'ara i fins ben bé mig estiu, podràs seguir a través de ràdios, televisions, premsa i Internet.

La lliga de futbol és la més avançada, tot i que començar en època de vacances no és pas sinònim de placidesa mediàtica: el fitxatge de Neymar, la titularitat de Casillas, els partits a mitja tarda, les llicències televisives... Pel què fa a la cada vegada més seguida Liga ACB, enguany Liga Endesa, encara ens trobem en fase de pre-temporada. Coses del calendari....

Altres esports menys seguits, però sovint més apassionants, com l'handbol, l'hoquei patins, el futbol sala... també es posen les piles. Des d'ara i durant gairebé deu mesos el món de l'esport mourà una pila d'efectius: equipacions, entrenadors, transports, àrbitres, instal·lacions, taquillatge. Diners, en definitiva. Tot i que això no és el més important de les lligues, lliguetes i partits de costellada. El que de veritat importa és la passió. L'emoció. L'afició.

Ves al prestatge d'Esports ►

10/09/2013 10:03h
Mitjana (0 Vots)