Notícies

Les teves idees ajuden a millorar el reciclatge, participa en aquest concurs
Les teves idees ajuden a millorar el reciclatge, participa en aquest concurs

És ben sabut que el reciclatge és fonamental per protegir el nostre medi ambient i en aquest sentit l’organització sense ànim de lucre Ecoembes, dedicada a la gestió del reciclatge d’envasos a Espanya, ha convocat un concurs. Sota el nom de Ideaton Ecoembes, qualsevol persona des del 18 als 66 anys pot inscriure’s de manera gratuïta i enviar les seves propostes fins el 15 de febrer mitjançant un correu electrònic a l’adreça innovacion@ecoembes.com.

 

El que es pretén amb aquest concurs és aconseguir que els ciutadans reciclin més, i per això es premiaran les idees més innovadores i creatives, en el format que vulguin: document, presentació, àudio o vídeo. Es tracta d’educar les persones perquè s’impliquin més en la correcta separació dels envasos, donada la importància que aquest fet té pel nostre planeta.

Què es valorarà? Doncs que les propostes s’adeqüin al que es demana a les bases, la possibilitat de portar-ho a terme, el valor social i les oportunitats de mercat i creixement de la idea a més de També es tindrà en compte la creativitat i l'ús de les noves tecnologies. Entre les 5 propostes finalistes una podria arribar a convertir-se en realitat, fins i tot ser la protagonista del gran esdeveniment sobre co creació que tindrà lloc a Madrid el proper 25 de febrer a la sala Co Learnign de l’espai Impact Hub. El 21 de febrer ja podreu saber si la vostra idea ha estat una de les 5 seleccionades.

 

Igualment les idees aportades podrien estar entre les 30 seleccionades per assistir a aquest a la trobada de Madrid  i així participar aportant la seva creativitat, demostrant alhora el seu talent davant de l’equip directiu d’Ecoembes i altres consultors molt prestigiosos. 

 

No ho dubteu més i demostreu el vostre compromís amb el medi ambient al mateix temps que us divertiu creant un producte que podria ser una de les millors idees presentades.

 

Font: La Vanguardia

 

10/02/2017 13:33h
Mitjana (0 Vots)