Fons especials

Racó de famílies

Ser mare o pare és una de les experiències més satisfactòries i emocionants que hi ha a la vida, però a la il·lusió per l'arribada d'un fill cal afegir-hi el desconcert provocat per multitud de dubtes i preguntes sobre diferents temes.

Per aquest motiu a la Biblioteca d'Esparreguera disposem d'un RACÓ DE FAMÍLIES pensat per als pares i mares, perquè pugueu resoldre aquelles qüestions que us preocupen sobre embaràs, psicologia infantil, creixement, alimentació i salut, educació, lleure, separació, i altres temes directament relacionats amb els vostres fills. El trobareu a la Sala infantil (planta 0).

Aquest espai de consulta també està destinat a tutors i professionals que tinguin relació amb el món de l'infant: mestres, educadors, cuidadors, personal mèdic…

Al racó de famílies trobareu documents diversos agrupats temàticament. Podeu consultar o emportar-vos en préstec llibres que parlen sobre el món de la lectura i els contes, sobre les diferents etapes evolutives dels infants i adolescents, sobre aspectes relacionats amb la família (relacions amb els germans, nous models de família, adopció ...). També hi trobareu llibres que estimulen l'aprenentatge per mitjà de jocs i exercicis, d'altres que informen de malalties infantils o de prevenció d'accidents, guies de primers auxilis, llibres amb orientacions davant la hiperactivitat, l'autisme o l'obesitat infantil. A més, hi trobareu informació per viure l'embaràs i els primers mesos del nadó, propostes d'activitats lúdiques per gaudir en família, etc.

Al vestíbul també trobareu disponibles per al préstec les revistes Baby. Las labores de Anna, Infància, Mi bebé y yo, Perspectiva escolar, Ser padres i Viajar con hijos.

Temes:
Etiquetes: psicologia infantil, adopció, embaràs, nadó