ebooks

Vols llegir en electrònic? Pots consultar el catàleg que t'oferim a eBiblio Catalunya, el servei de préstec de llibres electrònics de les biblioteques.

Search the Aladi Catalog for books, movies and music

Highlights

De Bat a bat

El projecte DeBAT a BAT que permet als alumnes descobrir noves formes de lectura i escriptura, participar en diàlegs amb altres joves i desenvolupar el seu pensament crític es trasllada a les aules. Adreçat als alumnes de 6è de primària. A partir dels àlbums il·lustrats, parlarem sobre art, literatura, filosofia i molt més.

DeBAT a BAT, llegir i llegir-se és un projecte impulsat per la Diputació de Barcelona, a partir de la idea i realització de Mon Mas, narradora oral i dinamitzadora de clubs de lectura.

Saps quines biblioteques han participat o participen actualment?

Ja s'ha tancat la cinquena edició!!

El Joc del visitant

El visitant és una proposta de joc col·lectiu i de col·laboració, adreçada a joves a partir de 12 anys,  que es desenvolupa en 6 sessions. La seva finalitzat és introduir els participants en el món de la ciència-ficció jugant i debatent sobre diferents temàtiques que li són pròpies.

Mira la guia de dinamització

 

Més informació

Schools

L'espai Escoles està pensat per donar suport als mestres i professionals de l'àmbit de l'educació. Trobareu recursos especialitzats en ensenyament, foment de la lectura, biblioteca escolar i formació. Si voleu ampliar informació sobre allò que ofereix el portal Gènius a les escoles, cliqueu aquí.

A més les biblioteques de la Xarxa ofereixen activitats i serveis destinats a les escoles i instituts, com el projecte Memòria sobre rodes que realitzen els bibliobusos als centres educatius dels municipis on donen servei.

 

Gaudiu del carnet d'entitat: podeu sol·licitar el carnet d'entitat, ja sigui com a centre educatiu o com a grup classe, per accedir amb condicions especials a alguns dels serveis de la biblioteca, com el servei de préstec.   

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la biblioteca més propera.

News

Inici de curs

Profes rebels: el repte d'educar a partir de la realitat dels joves

Soc un profe rebel perquè prefereixo deixar enrere l'escola del passat. M'agrada tenir-la present per imitar-ne els èxits ...

Més informació

Webs Selection

Serveis a les escoles

La Xarxa de Biblioteques Municipals treballa amb les escoles i les biblioteques escolars dels diferents municipis de la província de Barcelona tot oferint-los serveis que ajuden a familiaritzar el nen amb l'ús de les biblioteques i a adquirir hàbits de lectura i habilitats en la recerca d'informació:

Més informació

Roald Dahl

Has llegit alguna vegada algun llibre de Roald Dahl?

Humor,  màgia, i molta molta  xocolata, és el que trobaràs en l'univers d'aquest fantàstic autor.

Prepara't per entrar en el meravellós món dels contes de Roald Dahl!

Clica aquí

Roald Dahl amb Sophie d'El Gran amic gegant, il·lustrat per
Quentin Blake. Imatge © Bremner Orr

Gianni Rodari

Et presentem algunes de les històries d’en Gianni Rodari, l’autor al que volem fer un homenatge amb un especial. La millor manera de fer-ho és a través de les veus de l’Elisenda Roca, el David Anguera i el Jordi Folck.

Clica aquí