Novetats

El Petit drac Coco a l'espai

Siegner, Ingo

Barcelona : La Galera, 2013

El petit drac Coco té una col·lecció plena de títols engrescadors i variats. Els títols estan protagonitzats per Coco, que viu a l'illa del Drac, juntament amb els seus amics: el porc espí Matilde, i l'Òscar, el drac devorador. En Coco és un drac volador, però no pot volar, i l’Òscar, carnívor per naturalesa, és vegetarià.

Es tracta d'uns personatges espavilats i molt encuriosits per tot allò que els envolta. Sempre volen conèixer coses noves i fer nous amics.

Recomanat per a nens i nenes a qui els agradin els dracs i les aventures. Amb les històries del petit drac Coco sempre podem aprendre coses, ja que ha viatjat a llocs molt i situacions molt diferents (Atlàntida, Egipte, Pol Nord, vikings, indis, vampir, pirates, bruixes, mags, jungla, l'espai, etc.).

Cada llibre està estructurat en diversos capítols, que completen la història. Editat per la Galera, la comoditat de lectura de la lletra (té una bona mida) i les il·lustracions (divertides i acolorides), fan que sigui un llibre atractiu i molt fàcil de llegir. L'editorial ha publicat també un llibre gegant, així com llibres jocs. En el seu 10è aniversari es va estrenar una pel·lícula de dibuixos animats.

Adequat de 6 a 8 anys.

Recomanat per Núria Ojalvo Leonat de la Biblioteca Central de Cerdanyola

14/04/2023