Novetats

El juego

El Juego

Parvela, Timo

Boadilla del Monte (Madrid) : SM, abril de 2019

Dels països nòrdics arriba una saga d’aventures i ciència ficció amb una alta dosis d’adrenalina. 
En un futur on els recursos naturals han arribat al límit, un noi de 13 anys i el seu germà petit han de sobreviure a una crisis mundial que marca cada cop més una diferència insalvable entre rics i pobres i on un simple refresc de cola s’ha convertit en un producte de luxe. L’estat, cada cop més controlador, diu ser el protector de la infància i el seu defensor mentre la mare ha de marxar de casa i deixar els seus fills sols per anar a la recerca d’aliments.
L’Ari i el Joni veuran com els arriba a les mans de forma insospitada el videojoc que està fent furor a totes les cases i sense pensar-s’ho dues vegades començaran a passar-se nivells cada cop més absorbits per un joc que no és exactament allò que sembla.
Les il·lustracions són de Pasi Pitkänen, s’integren fantàsticament a la història i li donen al llibre color i intensitat com si de les imatges d’un videojoc es tractessin.
Curiositat: si tens una ment curiosa investigaràs una mica més sobre el nom de Kepler-62 per descobrir que és real, és una estrella que es troba 1.200 anys llum de la Terra...

Adequat d'11 a 12 anys.

Recomanat per Conxita Plana del Grup de Treball  les Àrees Infantils de les Biblioteques de Sabadell

22/02/2021