Detall d’imatge - Gènius

Ruta de navegació

Imatge

Batucades
Batucades

Grup de percussió a Alemanya

Les batucades són formacions de diversos tambors, és a dir un grup d'instruments de percussió. Han anat apareixent recentment dintre de les festes populars. Ténen orígens africans i els darrers anys s'han relacionat molt amb la samba de manera que s'associen a aquest ritme. En definitiva, són agrupacions de diferents instruments de percusió que toquen a la vegada.

Tabalers, timbalers... hi ha moltes més formacions d'instruments típicament catalanes, els primers toquen els tàbals i apareixen juntament amb les gralles i altres figures de les festes populars. En canvi els timbalers que també acompanyen a la resta del bestiari i als instruments de vent, en moltes ocasions recorden la llegenda del timbaler del bruc.

Font d'informació:

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació