Novetats

Otras formas de aprender

Beard, Alex

Barcelona : Plataforma Editorial, septiembre de 2019

La nostra educació permet vaticinar el nostre grau d'aprenentatge i satisfacció en el futur, i fins i tot quant de temps viurem. No obstant això, malgrat la seva extraordinària importància, l'ensenyament i l'aprenentatge han perdut el contacte amb el progrés humà. Vivim en l'era de la informació, treballem en l'economia del coneixement, però les nostres escoles són relíquies de l'era industrial.

En aquest llibre, Alex Beard, coneixedor del món de l'educació, ens guia en un recorregut enlluernador pel futur de l'ensenyament i l'aprenentatge, per mostrar-nos com i per què hem de fer millor les coses. Abordant tots els temes, des de la intel·ligència artificial fins a la nostra comprensió creixent de el cervell de l'infant, des de les arrels de la creativitat fins a la forma en què les aules poden ser motors involuntaris de l'extremisme, Beard ens condueix dels passadissos abarrotats d'una escola integrada de Londres als pavellons d'alta tecnologia de Silicon Valley, passant per les fàbriques d'exàmens de Corea de Sud i les aules inclusives de Finlàndia, per revelar-nos que ens trobem al llindar d'una revolució de l'aprenentatge.

«Un gran recorrido en busca de lo que funciona en una época en la que los modelos tradicionales de educación chocan con cambios sociales profundos.» Times Literary Supplement

*Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

 

 

 

28/02/2020