Novetats

Dulces sueños para niños despiertos :

Traver, Sara

Barcelona : Vergara, septiembre de 2020

Una guia imprescindible, escrita per una de les referents en son infantil del nostre país, per tal d’elaborar el pla de son més adequat per al teu fill. 

Si les nits de la teva família s'han convertit en un moment de malson, si fa temps que vas oblidar el que significa descansar, si sents que estàs fent un esforç enorme per a aconseguir millorar el somni del teu fill i, tot i així, els desvetllaments s'han convertit en el vostre dia a dia, segueix llegint... Aquest llibre és una guia completa que t'ajudarà, pas a pas, a resoldre els vostres problemes de son, a identificar les situacions pròpies i externes que poden estar afectant i, sobretot , a posar-los solució. 

Des de la calma i l'empatia i atenent sempre a les teves necessitats, així com a les del teu fill, trobaràs una estructura totalment pràctica, amb la qual podràs establir el punt de partida i abordar des dels canvis bàsics necessaris (ajustar horaris, treballar falques, ordenar migdiades i nits) fins a la millor manera d'acompanyar al teu fill mentre aprèn a dormir de manera autònoma . En finalitzar el llibre, hauràs recopilat tota la informació necessària per a poder definir el teu propi «pla de son» i posar-te mans a l'obra. 

Les teves nits són a punt de canviar per sempre!
 

09/02/2021