Propostes d'escapades: Donostia - San Sebastià, capital de la cultura europea 2016

 

La proclamació de la ciutat com a capital de la cultura europea aquest 2016  és un bon motiu per fer-hi una escapada  i disfrutar de la seva eterna vitalitat .
Si Donostia és sempre un destí perfecte, ara cal tenir en compte l'extens programa d'activitats que s'hi  duen a terme durant l'any, més de 400,  totes amb una clara vocació d'internacionalitat i una clara aposta per la participació ciutadana.  Arquitectura, art, música, dansa, teatre, cinema… totes les arts són presents al calendari d'actes, sense oblidar la llengua, la literatura i la lectura, representades en el  projecte "2016 lecturas" promogut per les biblioteques i llibreries de la ciutat.

La fusió de natura i ciutat de la "Bella Easo" és un dels aspectes que s'ha volgut destacar  en la programació que inclou diferents activitats per donar valor a la seva relació amb el mar i a la seva arrelada tradició pesquera. En aquesta mateixa línea, la ciutat es gira cap a la muntanya amb una proposta senderista de 600 km que anima a conèixer el seu entorn i a partir d'ella , tot el País Basc i Navarra.
En el terreny de la gastronomia, un dels pilars bàsics de la cultura basca, també es presenten propostes innovadores per donar a conèixer la seva apreciada cuina, com la dels reconeguts cuiners que compartiran els fogons dels seus restaurants amb els cuiners de tot el món que visitaran la ciutat durant l'any.

2016, un bon any per visitar i viure Donostia-San Sebastià!

  

Video : Cultura para convivir

A les biblioteques trobaràs:

"San Sebastián-Donostia"

"Bilbao y San Sebastián de cerca"

"San Sebastián"
 

"Donostia-San Sebastián"

 

 Selecció de webs:

 També et pot interessar:

 

 

Data d'actualització: 15/06/2016