Viu un Llibre

Viu un Llibre

Viu un llibre és un projecte organitzat en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i s'adreça a nois i noies d'entre 10 i 16 anys.

Els objectius del projecte son fomentar la comprensió lectora i la lectura per plaer mitjançant el poder de la participació. 

La proposta pretén que els joves, a més de llegir, prenguin part la creació d'un llibre, mitjançant una plataforma digital i el guiatge d'un escriptor o escriptora de referència.

Viu un llibre utilitza una metodologia única i innovadora. Cada divendres a les 12h es publica un capítol de cada llibre, un per cada nivell (5è i 6è de primària, 1er i 2on ESO i 3er i 4rt ESO) i per cada idioma (català, castellà i angles) i els participants ténen fins dimarts a les 17h per fer les seves aportacions. 

Durants aquests dies poden interactuar amb els autors/es que estan escrivint el llibre i votar sobre la millor de les tres opcions que donen continuïtat a la història. Les seves opinions ajudaran a escriure els següents capítols fins a un total de cinc setmanes. 

La proposta es realitza mitjançant la plataforma interactiva Fiction Express és un projecte de l'empresa catalana Boolino, una startup participada por Wayra Barcelona i que va guanyar el 2020 el premi Supplier of The Year d'Education Resources Awards (ERA). La plataforma està ja disponible a 20 països d'Europa, Amèrica Llatina i Àsia i el seu objectiu és arribar, al 2024, als cinquanta països i superar els deu milions d'alumnes.

Podeu fer la inscripció omplint el formulari digital

13/11/2020