Les biblioteques municipals comencen nova temporada amb l'estrena d'un club de lectura per a joves

Les biblioteques municipals comencen nova temporada amb l'estrena d'un club de lectura per a joves

Amb la incorporació del També Llegim, la xarxa de biblioteques ofereix fins a 11 clubs de lectura, més l'activitat Lectures en veu alta

Aquesta setmana s'han iniciat les inscripcions per a participar en els diferents clubs de lectura que proposen les biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú, Joan Oliva i Armand Cardona. La novetat d'aquesta temporada és la incorporació d'un nou club de lectura, en aquest cas adreçat als joves.

La nova proposta "També Llegim" anirà a càrrec de l'especialista en literatura juvenil i professora de Llengua Catalana i Literatura, Laura Jacas.
S'adreça a estudiants d'ESO amb ganes de llegir i descobrir noves propostes literàries. El club es trobarà el primer dissabte de mes a les 17 hores a la biblioteca Armand Cardona Torrandell. La primera de les trobades s'ha programat per dissabte 6 de novembre.

En l'actualitat els dos equipaments sumen una oferta d'onze clubs de lectura, després que aquest any s'hagi recuperat el Club de Lectura de Cinema, a la biblioteca Joan Oliva. Aquestes activitats literàries es completen amb les Lectures en veu alta, per a persones amb discapacitat visual.

Per tal de donar compliment a les mesures #Covid les trobades que s'organitzen des de la biblioteca Joan Oliva es faran a la sala noble de la Casa Olivella, i les que s'organitzen des de la biblioteca Armand Cardona se celebraran a la seva sala d'actes.

En paral·lel també s'estrena una nova temporada del LiceuBib a càrrec de la música i professora de l'Escola Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat, Isabel Pla. Es tracta d'una acció, en col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu de Barcelona, pensada per a conèixer les obres que es representaran al Gran Teatre del Liceu al llarg de la temporada 2021/22. La primera xerrada (War Requiem de Benjamin Britten) tindrà lloc el divendres 22 d'octubre a les 18 h a la biblioteca Armand Cardona.

Més informació i inscripcions

06/09/2021