9è Concurs de Punts de Llibre: Lliurament de premis al jardí de la biblioteca

9è Concurs de Punts de Llibre: Lliurament de premis al jardí de la biblioteca

L’acte que estava previst pel 27 de març, s’ha pogut realitzar 6 mesos després a la biblioteca de manera presencial, a l’aire lliure i amb totes les mesures de seguretat Covid19.

Després de l’èxit de participació- s’hi van presentar 884 obres repartides en 5 categories de diferents edats-, els guanyadors van poder recollir els seus premis en els dos torns per assegurar un aforament adequat. Va ser una emotiva sessió de retrobada amb molts dels nostres usuaris, mestres, infants i famílies. També ens van acompanyar representants dels comerços que col·laboren aportant la major part dels premis, juntament amb l’Ajuntament de Santa Eulàlia.

Enguany el tema de les il·lustracions ha estat “l’Univers”, i ja podeu venir a la biblioteca a recollir amb cada préstec els nous punts de llibre editats. Com sempre són els 10 punts guanyadors del 1r i 2n premi de cada categoria.

A la part inferior de la notícia podeu gaudir de tots els punts premiats en aquesta edició 2020 i els noms dels seus autors/es. Enhorabona als guanyadors i moltíssimes gràcies per la vostra participació.

03/10/2020 13:00 h.