11è Certamen literari de relat breu: El lliurament de premis

11è Certamen literari de relat breu: El lliurament de premis

Guanyadors 11è Certamen literari de relat breu

El lliurament de premis de l’onzena edició del Certamen Literari de Relat Breu de Santa Eulàlia de Ronçana que va haver de ser ajornat a causa de la COVID19, s’ha celebrat finalment el 25 de setembre amb les mesures de seguretat corresponents.  A l’edició d’enguany han participat un total de 16 obres.


Oriol Solà i Prat ha estat el guanyador del primer premi amb el relat “Si l’X t’escrivís quatre ratlles”. L’autor, de Santa Margarida de Montbui guanya aquest premi per segon any consecutiu. El jurat destaca l’originalitat del text, la qualitat literària i el vocabulari. Totalment relacionat amb el tema del Certamen.
 
El segon premi ha estat per Ramon Gonzalez Reverter de Sant Carles de la Ràpita amb l’obra “Remenant entre les giragonses de la memòria”. Una bona crònica històrica i social a partir d’una infantesa marcada pel franquisme, molt de l’estil de la Pàmies.
 
Enric Casanovas Beltran, de Mataró, ha guanyat el tercer premi amb l’obra “Fets silenciats”. El jurat destaca la trama original i coherent amb el tema proposat. Aconsegueix mantenir la tensió argumental.
 
Els relats guanyadors es penjaran en breu a la pàgina web de la biblioteca per tots aquells que els vulguin llegir.
 
Jaume Arnella, va posar la nota festiva i musical a l’acte, amb un petit homenatge a Teresa Pàmies, figura a qui s’ha dedicat el tema del Certamen d’enguany en el recent centenari del seu naixeme

Més informació:

28/09/2020 19:35 h.