Receptes de Quaresma 2021

Receptes de Quaresma 2021

Des del 2015, com a preludi de la Setmana Santa, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts promociona les elaboracions gastronòmiques pròpies de la Quaresma, amb l’objectiu de revalorar la cuina tradicional d’aquesta època de l’any i el producte de proximitat i temporada que cultiven els pagesos i les pageses de Sant Vicenç dels Horts. La col·laboració, ja consolidada, entre la pagesia, la restauració local i l’Ajuntament és imprescindible per fer d’aquesta campanya de difusió de les receptes de Quaresma un referent gastronòmic més enllà del municipi.

Fins el 3 d’abril, podreu degustar aquests plats a cadascun dels 7 restaurants que hi participen. A banda, també podreu comprar i gaudir dels productes de proximitat i temporada dels pagesos i les pageses locals que hi han participat, amb els quals els restaurants del municipi han elaborat les receptes, i després, fer-les a casa.

Enguany, malauradament, la situació sanitària no permetrà fer les demostracions de cuina al Mercat de Pagès, com era habitual. En canvi, podreu visualitzar els vídeos de les receptes que s’han cuinat als camps de Sant Vicenç dels Horts al canal de YouTube de l’Ajuntament.

12/03/2021