La Biblioteca Municipal incorpora els jocs de taula al seu fons

La Biblioteca Municipal incorpora els jocs de taula al seu fons

A partir d’aquest mes de maig no només es podran trobar llibres, revistes, música i pel·lícules a la Biblioteca Municipal, sinó que també s’incorporaran a la col·lecció de l’equipament un nou fons de jocs de taula. 

Els jocs de taula són un recurs cultural de primer ordre, que cada cop està guanyant més pes dins de les biblioteques públiques. Com a espais d’aprenentatge, de trobada i d'interacció social, les Biblioteques representen un espais ideals per fomentar el joc.  

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és facilitar l’accés a aquests recursos educatius, divulgatius, lúdics i culturals a tota la comunitat. Per aquest motiu, els primers jocs de taula que s’incorporaran al fons tenen un caràcter essencialment educatiu i pedagògic, pensant també en que siguin un recurs útil per als centres educatius de Ripollet.

Trobareu els jocs de taula exposats a la sala infantil de la Biblioteca Municipal, i es podran endur gratuïtament en préstec com qualsevol altre material de l’equipament. Només és necessari el carnet de la Biblioteca. El temps del préstec serà el mateix 30 dies, però només es podrà agafar 1 joc de taula per cada carnet. 

La intenció és anar ampliant aquest fons de jocs de taula amb noves incorporacions atenent a les demandes dels usuaris, dels centres educatius i de les entitats que en facin ús.
 

30/05/2023