La Biblioteca de Ripollet amb La Setmana del Llibre en Català

Del 9 al 18 de setembre de 2022, el Moll de la Fusta acollirà per tercer any consecutiu La Setmana del Llibre en Català, que enguany celebra la seva 40a edició. En ocasió de l’aniversari, La Setmana serà especialment festiva i optimista, amb l’objectiu de celebrar aquestes quatre dècades de trajectòria. 


La Biblioteca municipal de Ripollet, juntament amb un centenar més de biblioteques públiques, participaran aquest dilluns 12 de setembre, en el “Matí de les Biblioteques”, una diada en que les biblioteques podran fer les seves compres directes a La Setmana gràcies al Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, el servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i Fundació Antigues Caixes Catalanes – BBVA.


La Biblioteca municipal també participarà en la creació d’un aparador cultural i mostra bibliogràfica dedicada a La Setmana del Llibre en Català, una acció expositiva que serà conjunta amb les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals per esdevenir l'aparador de La Setmana i per potenciar el fons editorial en llengua catalana de les biblioteques. 
 

07/09/2022