Novetats de la Fase 2

Novetats de la Fase 2

Olesa de Montserrat ha passat a la fase 2 de desescalada del confinament pel Covid19 i això comporta algunes novetats en els serveis que ofereix la biblioteca. A més dels retorns i préstecs, podeu utilitzar els ordinadors d’Internet i +, les tauletes que tenim a disposició dels usuaris i venir a estudiar o llegir. La sala infantil, però, continuarà tancada i si voleu algun document de les prestatgeries l’haureu de demanar al personal de la biblioteca, ja que encara no és permès el lliure accés als llibres, pel·lícules i CDs.

Què heu de fer si voleu venir a connectar-vos a Internet o a utilitzar les sales de lectura/estudi? Com a mínim el dia abans heu de trucar (93 778 72 04) o enviar un correu electrònic a la biblioteca (b.olesam.so@diba.cat) per reservar. Nosaltres us direm si és possible, perquè per tal de respectar la distància de seguretat l’aforament es redueix a la meitat, en el cas dels ordinadors, i a un terç a les sales. Recordeu que heu de venir sols/soles a les instal·lacions en la mesura del possible.

Abans d’utilitzar els ordinadors i tauletes de la biblioteca us preguem que us renteu bé les mans: trobareu els lavabos oberts (només hi pot entrar una persona cada vegada) i gel hidroalcohòlic. A més, al costat dels ordinadors trobareu paper i desinfectant, per si el voleu fer servir.

A més, continuen vigents les recomanacions que ja us vam indicar per a les fases anteriors: demaneu cita prèvia per telèfon o correu electrònic per demanar llibres, pel·lis i CDs en préstec; us aconsellem que porteu una bossa per recollir els préstecs; seguiu la senyalització i utilitzeu mascareta; retorneu els documents a la bústia que hi ha a la porta de la biblioteca; consulteu el Catàleg Aladí per saber què hi ha disponible per prestar a la biblioteca d’Olesa (el préstec interbibliotecari encara està fora de servei).

L’horari d’obertura continua sent reduït: de dilluns a dijous, de 16:30 a 20:00 hores; i els divendres de 10:00 a 13:00 hores.

09/06/2020 02:20 h.